06 Ιανουαρίου 2013

Ζωγράφου - Πολεμικές Τέχνες


Αθλητικός σύλλογος για Ζωγράφου, Ιλίσια και Γουδί. Πολεμικές Τέχνες - Taekwondo, Kick Boxing, Αυτοάμυνα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Fighting Spirit Club ιδρύθηκε το 2012 στα σύνορα Γουδί, Ζωγράφου και Ιλίσια.

Έχει σαν στόχο την εκμάθηση πολεμικών τεχνών, Taekwondo και Kick Boxing, σε ανηλίκους αλλά και μεγάλους. Με σκοπό την αυτοάμυνα, την αυτοσυγκέντρωση, τον αυτοέλεγχο και τα γενικά οφέλη του αθλητισμού.

Εικόνες από μάθημα Taekwodo και Kick Boxing στο Fighting Spirit Club στη Ζωγράφου.
Με τον τρόπο διδασκαλίας μας, ο μαθητής μαθαίνει σε γρήγορο χρονικό διάστημα αλλά και προσεγμένα, από την στιγμή που ο προπονητής ασχολείται με κάθε μαθητή προσωπικά. Έτσι, μπορεί κάθε τρεις μήνες να συμμετέχει σε εξετάσεις για την απόκτηση ζώνης, και να επιλέξει το είδος που θέλει να ακολουθήσει. Φυσικά, αν θέλει μπορεί να διαγωνιστεί και στις δύο κατηγορίες.
 Επίσης, οι αθλητές μας έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε σεμινάρια και εκπαιδευτικές εκδρομές. Στην περίοδο κρίσης που έχουμε η σχόλη μας προσφέρει τα παραπάνω στις πιο χαμηλές τιμές στου Ζωγράφου!

Πολεμικές Τέχνες Ζωγράφου.
  Ο προπονητής, Γιάννης Παπαδόπουλος, διδάχτηκε στον Α.Σ. Taekwondo Αθηναϊκός Ζωγράφου και άρχισε να παίρνει διακρίσεις σε μικρό χρονικό διάστημα. Σήμερα,μετά από χρόνια εμπειρίας, είναι αναγνωρισμένος σε πανελλήνιο και παγκόσμιο αγωνιστικό επίπεδο καθώς είναι επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.Η σχολή προτείνει τον συνδυασμό Taekwondo και Kick Boxing ταυτόχρονα το οποίο βοηθάει στην εκμάθηση και των δύο guard (double guard system) που προσφέρει στον αθλητή μεγαλύτερη άνεση στην μάχη αφού βελτιώνει την ταχύτητα, δύναμη και ευλυγισία.

  Οπότε, είναι η καλύτερη επιλογή συνδυάζοντας γρήγορη και ουσιαστική μάθηση σε οικονομική τιμή από αναγνωρισμένο προπονητή. Όλα αυτά σε κεντρικό σημείο της πόλης με εύκολη πρόσβαση όχι μόνο από το Γουδί και τα Ιλίσια αλλά και από άλλες περιοχές αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην στάση του μέτρο Μέγαρο Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: